Ny daglig leder i Health Tech AS

Pål Nesteby tok over stillingen som daglig leder i Health Tech AS med virkning fra 01.09.2017. Tidligere daglig leder, Jørgen Andersen, fortsetter sitt engasjement som økonomiansvarlig og sitter også i styret i Health Tech AS.

Pål Nesteby

Health Tech AS er Nordens ledende leverandør av datastyrte lagringsløsninger for legemidler og medisinsk forbruksmateriell. Selskapet har lang erfaring på området, og har levert løsninger til mange forskjellige segmenter i helsemarkedet.

Pål har rundt 14 års erfaring fra Programvarebransjen og helsesektoren. Han har en Bachelorutdanning i Systemutvikling og er utdannet Siviløkonom med fokus på strategi og ledelse. Nesteby tar over den daglige ledelsen med stolthet og stort engasjement i et selskap som kan vise til god vekst og gode resultater de seneste år. Selskapet opererer i et marked som er preget av økende grad av digitalisering og vilje til å implementere smarte og effektive løsninger som samtidig kan øke pasientsikkerheten og frigi mer sykepleiertid til pasientene.

Selskapet har sitt hovedkontor på Tranby i Buskerud i tillegg til datterselskap i Sverige og Finland. Les mer om Health Tech her: www.health-tech.no

(Pressemelding)


Fagtidsskriftet HMT kommer ut seks ganger årlig og tar for seg stoffområdene helse, helsepolitikk, sykehusdrift, medisinsk teknikk, ledelse og økonomi. HMT retter seg spesielt mot sykehusene og institusjonstjenesten og tar opp aktuelle spørsmål.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Lagre

Lagre