Øker inntektene med 23 mill. 

Fortsatt røde tall for Navamedic. Men resultatet er likevel 12,5 millioner bedre enn for samme periode i fjor. Driftsinntektene kom opp i 89,7 millioner kroner, mot 66,7 millioner kroner i 2. kvartal 2016.

Det skriver hegnar.no: Navamedic melder om et resultat før skatt på minus 1,8  millioner kroner i 2. kvartal 2017, mot minus 14,3 millioner kroner i samme periode året før.

Snur negativ EBITDA

Selskapet har lyktes med å snu fjorårets negative EBITDA til pluss, og endte totalt på 5,5 millioner kroner. I fjor rapporterte selskapet en EBITDA på minus 1,6 millioner kroner.

Driftsresultatet endte på 2,2 millioner kroner, mot minus 13,9 millioner kroner året før.

Jobber med nye produkter

Navamedic skriver ifølge TDN Finans at selskapet jobber med å motvirke effektene av avslutningen av samarbeidet med Aspen gjennom å styrke porteføljen med nye produkter og partnerskap. Helt konkret jobber selskapet med flere nye og originale produkter som planlegges lansert i løpet av de neste 6-24 månedene.

«Hvis dette lykkes, vil omsetningen motvirke effektene av Aspen-avslutningen og bringe selskapet tilbake på en vekstplan på mellomlang sikt,» skriver Navamedic.

(Kilde: hegnar.no)