Trond Dahl Hansen slutter som leder i Medtek Norge

Blir administrerende direktør for Puls AS fra neste år.

Trond Dahl Hansen (Foto: Medtek Norge)

Det skriver Medtek Norge på sine nettsider.

– Det er med tungt hjerte jeg velger å forlate min posisjon som leder av Medtek Norge og mine gode kollegaer, men det har vokst opp i meg et ønske om nye utfordringer og oppgaver etter drøye 5 år i stillingen. Det har vært et privilegium å lede vår bransjeorganisasjon gjennom noen år med store endringer hvor vi har posisjonert oss godt for å kunne påvirke våre rammebetingelser videre. Det er et viktig ansvar og store utfordringer jeg overlater videre, sier Trond Dahl Hansen.

Ønsket nye utfordringer

Han sier videre at den nye stillingen i Puls AS er en spennende mulighet til å utvikle et ambisiøst og veldrevet selskap videre i det norske og nordiske markedet, og at den innfrir ønskene hans om nye utfordringer.

– Selv om jeg nå forlater min stilling i Medtek Norge, så brenner mitt hjerte for denne bransjen og jeg vil engasjere meg bredt videre. Medtek Norge har et kompetent styre som jeg har full tillit til vil finne gode løsninger for administrasjonen i organisasjonen videre. Jeg vil nå ha stort fokus på gjennomføre våre strategier og planer for resten av året, samt tilrettelegge for videre ledelse og drift fra nyttår, avslutter han.

Glad han blir i bransjen

Styreleder Petter Solum i Medtek Norge synes det er synd at Dahl Hansen har valgt å gå over i en annen stilling, men er glad for at han blir i bransjen.

– Trond har ledet Medtek Norge på en forbilledlig måte. Vi vil takke han for hans engasjement, store arbeidskapasitet og evne til å finne gode løsninger for bransjen. Som styreleder er jeg glad for at Trond fortsatt ønsker å bidra for bransjen fremover,  sier styrelederen.

Han forteller at styret i Medtek Norge umiddelbart vil starte prosessen med å se på interne og eksterne kandidater og håper å sluttføre arbeidet med ansettelse av ny administrerende direktør i løpet av få uker.

(Kilde: Medtek Norge)


Fagtidsskriftet HMT kommer ut seks ganger årlig og tar for seg stoffområdene helse, helsepolitikk, sykehusdrift, medisinsk teknikk, ledelse og økonomi. HMT retter seg spesielt mot sykehusene og institusjonstjenesten og tar opp aktuelle spørsmål.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre